Sidor

A ship in harbour is safe, but that is not what ships are built for.


fredag, maj 13, 2011

Inlägg från Degerberga

En Sandödla




Grillkväll



Hej, hej! Nr 1, Sverigeresan är underbar!

Degerberga och Skåne är jättevackert, så är det som bara! Solen skiner och det känns som högsommar. Blommorna blommar och fåglarna kvittrar. Stämningen är bra. :)

Dagarna i fält har varit givande och rätt så roliga. Några lite långragna med lite väl för engagerade lärare som inte insett att för mycket information på en gång själper mer än det hjälper. De flesta dock med bra betyg. Nästan bäst av allt var Skåneresan då vi åkte med Malmer gernom landskapet. Dagen efter åklte vi till Palmstjärnas slott, otroligt vackert! Hela slottsbyggnaden var otroligt pampig med vallgrav, fint stall, park och allt därtill. Omgiven av en otrolig bokskog med ramslök och mängder av dovhjort. Tror du jag var överlycklig då vi står i den otroliga skogen (med en bonitet på F38!!!), luktar på ramslöken och ser dovhjortarna nyfiket smyga sig närmare och närmare tills vi hade dom på 15 meter.

Här i stugbyn får vi tiden att gå undan. Jag har sprungit i princip varje dag, vilket känns underbart. Igår drogs det igång en grillfest där vi tillslut var ca 50 pers. Trevligt att träffa hela klassen igen, man ser som bara halva då man är uppdelade på dagarna.

2 kommentarer:

ELSA sa...

ser ju ut som om du begett dig till australien igen :o

Ragwen sa...

Precis vad jag går runt och säger, Skåne ser lite ut som kära Tassie, fast bara något wannabee och inte riktigt lika mäktigt. Men nog börjar jag sakna Woodlea lite extra mycket ibland...