Sidor

A ship in harbour is safe, but that is not what ships are built for.


torsdag, januari 20, 2011

Idag har jag ägnat mig åt följande:
1. Plugga planering
2. Dricka kaffe
3. Plugga ännu mer planering..

En timmespromenad kring Nydalsjön i underbart vinterväder, strålande solsken och varenda gren täckt med ett lager frost. Vackert så det värmde i själen!

Mitt i kvällsplugget så går strömmen och det blir kolsvart. Jahapp... men efter några sekunder tänds det igen. Greger knackar på dörren och undrar om strömmen gick hos mig med. Jo, konstigt. "El är allt krångligt och svårbegripligt", suckar han.
Jag återgår till studierna, men snart går strömmen igen. Yeha. It´s pannlampstime, tänker jag. Men snart tänds lamporna igen. Tokkonstigt. Jag öppnar dörren och frågar om det skedde samma sak ute i lägenheten igen. Men så tänker jag lite till. Greger ser lite för oskyldig ut. "Greger, är det du som leker med proppskåpet!?"

Så har jag fixat lagkamrat till Kungsledenrännet, så sjukt peppad jag börjar bli! I år blir det åter ett mixlag, bestående av mig och Robert Holmgren 06/11 (jägmästare, inr. ekonomi i Uppsala).

Ikväll skulle jag åkt med pappa på Nydala, men han tyckte visst att det var lite för kallt för att fara ut i spåren.. pyttsan! Hade det inte varit för att jag egentligen måste tentaplugga så hade jag klagat. Han kom över och lagade god ungsbakt lax istället som tröst. Mums! Snurrade planering i huvudet, men jag vet inte om det känns så bra. Skulle vilja ha hundra timmar till på mig.

Dag nr 2 utan skidåkning...suck. Igår sprang jag i och för sig, så vilodag blev det ju inte. Men ändå, det kliar i kroppen!! Nu packas träningsväskan för någon timma på IKSU innan skolan. Längtar!

1 kommentar:

ELSA sa...

du har då sluppit ett gem i foten, helt klart! :( läst senaste inlägget? stjärntecknena kanske ska bytas..